Recepty

Speck Carbonara – Klasika s alpským nádechem

„Klasické italské těstoviny Carbonara získávají zcela nový rozměr, když je připravíte se Speckem místo tradiční pancetty. Speck dodává pokrmu jemný kouřový nádech a bohatou chuť, která skvěle doplňuje krémovou omáčku. Tento recept je jednoduchý, rychlý a výsledkem je neodolatelné jídlo, které si zamilujete.“

Bruschetta se Speckem a kozím sýrem – Ideální předkrm pro každou příležitost

„Bruschetta je skvělým způsobem, jak představit Speck hostům. Křupavá ciabatta, jemný kozí sýr, sladká rajčata a plátek Specku tvoří dokonalou kombinaci chutí. Tento předkrm je snadný na přípravu, ale svou chutí zanechá dlouhotrvající dojem.“

Rizoto se Speckem, šafránem a houbami – Luxus na talíři

Rizoto je známé svou bohatostí a krémovostí, a když k němu přidáte Speck, dostane úplně nový rozměr. Šafrán dodá rizotu nádhernou barvu a jemnou chuť, zatímco Speck přináší kouřovou hloubku a houby dodávají zemitý tón. Tento recept je skvělý pro slavnostní večeře nebo kdykoliv, kdy chcete připravit něco speciálního.